jasa

  • PCBA prototipe

    PCBA prototipe

    Urang bisa papanggih sakabéh kaperluan prototipe anjeun, utamana dina éléktronika konsumén, kadali instrumentation sarta alat-alat médis. rékayasa kacida dilatih jeung skillfully operator kami bakal mastikeun spésifikasi design conformance di production.Creat Ad ...
  • sourcing komponén

    sourcing komponén

    Urang make suppliers urang pikeun ngahontal ngurangan ongkos continous, sajaba nyieun CREAT kalapa tina tawaran munggaran urang. urang ulin ka kaunggulan régional di Cina, aktip ngamekarkeun kagiatan sourcing urang, nulungan nasabah kami milih komponen sareng ...
  • Majelis PCB

    Majelis PCB

    Creat mangrupakeun éléktronika kontrak parusahaan-layanan pinuh manufaktur nu nawarkeun solusi lengkep pikeun Majelis Déwan dicitak Circuit. Anjeun difokuskeun bisnis inti Anjeun. Urang difokuskeun ngurangan waragad anjeun, ngebut produk Anjeun ka pasar na ...

Tentang Kami

Diadegkeun taun 2004

sajarah unik urang geus mantuan kami pikeun jadi naon kami kiwari. Geus ingrained di kami, hiji fokus kana téhnologi, a markisa pikeun perbaikan kontinyu sarta budaya dumasar Nilai jeung pemberdayaan jalma.

dian  2013 , ngadegkeun pusat operasi di kota Dongguan, mindahkeun jualan luar negeri, nu meuli, R & D, departemen keuangan mun Dongguan.

dian  2010 , ngadegkeun Creat Electronic Grup Co., Ltd. di HK. Ngaronjatkeun layanan na sourcing jasa R & D, dimimitian rék dilegakeun pasar luar negeri.

dian  2004 , ngadegkeun pabrik SMT Jasya di Shenzhen. Bisnis utama domestik jasa PCB DPRD Kab.

Urang Dupi dipercaya