Sherbime

 • PCBA prototip

  PCBA prototip

  Ne mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja prototip, veçanërisht në elektronikë të konsumit, kontrollet orkestrim dhe pajisje mjekësore. trajnuar inxhinierike dhe shkathtësi operatorët tanë do të sigurojë konformitetin specifikimeve të projektimit në production.Creat Ad ...
 • Ndihmuese Komponenti

  Ndihmuese Komponenti

  Ne përdorim furnizuesit tanë për të arritur reduktimin e kostos vazhdueshëm, përveç duke e bërë creat konkurruese nga ofertën tonë të parë. ne luajmë për përparësitë rajonale në Kinë, në mënyrë aktive të zhvilluar aktivitetet tona ndihmuese, duke ndihmuar klientët tanë të zgjedhur komponentët me ...
 • Kuvendi PCB

  Kuvendi PCB

  Creat është një shërbim të plotë elektronike kontratë kompani prodhuese e cila ofron zgjidhje të plotë për Shtypur Kuvendit Circuit Board. Ju të përqëndrohet në biznesin tuaj kryesor. Ne të përqëndrohet në reduktimin e kostove tuaja, shpejtimin prodhimet tuaja në treg dhe ...

Rreth nesh

E themeluar në vitin 2004

historia jonë unike na ka ndihmuar për të bërë atë që ne jemi sot. Ajo ka rrënjosur në ne, një fokus në teknologjinë, një pasion për përmirësimin e vazhdueshëm dhe një kulturë bazuar në vlerat dhe fuqizimi i njerëzve.

dian  2013 , themeloi qendrën operacion në qytetin e Dongguan, lëvizin shitjet jashtë, blerje, R & D, departamenti financiar në Dongguan.

dian  2010 , themeloi creat elektronike Group Co, Ltd në HK. Rritja e shërbimit dhe ndihmuese shërbime R & D, filloi për të zgjeruar tregjet jashtë shtetit.

dian  2004 , ngritur fabrika SMT Jasya në Shenzhen. Biznesi kryesor është vendas shërbimit Kuvendi PCB.

OUR PARTNER