layanan

  • PCBA prototipe

    PCBA prototipe

    Kita bisa ketemu kabeh kabutuhan rancangan, utamané ing electronics konsumen, kontrol instrumen lan peralatan medical. engineering Highly dilatih lan skillfully Kita operator bakal mesthekake specification desain kataatan ing production.Creat Ad ...
  • Sourcing Component

    Sourcing Component

    Kita nggunakake supplier kita kanggo entuk beaya continous, saliyane kanggo nggawe kacipta competitive saka tawaran kita kawitan. kita muter kaluwihan regional ing China, aktif ngembangaken kegiatan Sourcing kita, ngewangi kita pelanggan milih komponen karo ...
  • Majelis PCB

    Majelis PCB

    Kacipta punika electronics kontrak perusahaan-full service Manufaktur kang nawakake solusi lengkap kanggo Majelis Board Printed Circuit. Fokus ing bisnis inti Panjenengan. We fokus ngurangi biaya Panjenengan, nyepetke produk kanggo pasar lan ...

Babagan awake dhewe

Founded in 2004

Sajarah unik kita wis mbantu kita kanggo dadi apa kita dina iki. Iku wis mendarah daging ing kita, sing fokus ing teknologi, passion kanggo terus dandan lan budaya adhedhasar angka lan pemberdayaan wong.

dian  2013 , diadegaké ing tengah operasi ing kutha Dongguan, mindhah sales jaban rangkah, tuku, R & D, departemen keuangan Dongguan.

dian  2010 , diadegaké ing kacipta Electronic Group Co., Ltd. in HK. Nambah layanan lan ngalami kasusahan layanan R & D, diwiwiti kanggo nggedhekake jaban rangkah pasar.

dian  2004 , diadegaké ing pabrik SMT Jasya ing Shenzhen. Bisnis utama domestik layanan PCB Majelis.

Kita dipercaya